Første skoledag 2023

For nye 1.g’ere:
Skoleåret begynder onsdag d. 9. august, hvor du skal møde op i Fratergården (mellem kirken og hovedbygningen, hvor brønden står) kl. 9.00. Derefter vil du møde dine klassekammerater, teamlærere og et par intro-guider, der er elever fra 2.g og 3.g.

De første tre dage er introdage med forskellige aktiviteter, torsdag og fredag skal alle på friluftstur til skolens hus ved Susåen: Munkedamshuset.

Første dag skal du have tøj (t-shirt/skjorte/bluse) på i den farve, der passer til din grundforløbsklasse. Der sendes velkomstbrev ud til alle nye elever 27. juni og her er markeret, hvilken farve du skal have på for at I kan kende hinanden.

Den første skoledag skal du medbringe:


● En plastiklomme med tjekliste og formularer (se nedenfor).
● En stor taske til skolebøger.
● Din bærbare computer (vi udleverer koder til Lectio, til skolens Google-platform og vi sørger for, at din computer kommer på skolens netværk).

Tjekliste og formularer til 1. skoledag

HUSK! Det er vigtigt, at du afleverer disse på 1. skoledag med forældreunderskrift/korrekte oplysninger:

Introforløb

De tre første dage er introdage, og den efterfølgende uge veksler mellem undervisning og introaktiviteter.

Allerede anden skoledag er der fælles introtur til Munkedamshuset for alle 1.g'ere (torsdag-fredag d. 10./11. august), hvor alle forventes at deltage. Det slutter kl. 12 fredag, og det er vigtigt, at alle deltager i det hele. Introturen koster 150,- kr., der betales forud med MobilePay den første dag. Husk godt fodtøj, praktisk tøj, liggeunderlag og sovepose.

 

For 2.g og 3.g elever:

Første skoledag er torsdag d. 10. august, hvor vi mødes i Fratergården og byder hinanden velkommen tilbage kl. 8.45. Herefter går undervisningen i gang.

Er du ny i 2.g eller 3.g, bedes du aflevere tjekliste og formularer på 1. skoledag (se boksen til venstre).