Elevcoach

Elevcoach


Psykoterapeuten, du kan tale med på Sorø Akademi hedder Gudni Patursson. Hun møder mange forskellige unge, der dagligt kæmper med at få hverdagen til at hænge sammen. Måske kender du også til stress, forventningspres, usikkerhed og utryghed, og ting det kan være svært at tale om med forældre, venner og skolen. Så kan det være en rigtig god idé at tale med en, der kan hjælpe dig, så bekymringerne ikke bliver uoverskuelige.

Som elev er du velkommen til at henvende dig helt anonymt og gratis, for at få en rolig og personlig snak om de tanker, der fylder hos dig.

Introduktion af Gudni
Jeg har tavshedspligt og det betyder, at det vi taler om bliver mellem dig og mig. Intet er for stort eller småt, og vi finder sammen nogle gode værktøjer, du kan bruge til at få det godt og have et godt liv. Min oplevelse har været, at de elever jeg taler med allerede efter kortere samtaleforløb begynder at få det markant bedre.

De ting vi fx kan tale om
Nogle vil gerne tale om emner som ensomhed, usikkerhed, angst, stress og dårligt selvværd. Andre vil gerne have hjælp til at håndtere kærestesorger, svære forhold i familien, eksamensangst, køns- og kropsproblematikker eller have støtte til planlægning og struktur i hverdagen.

Nogle af dem, jeg taler med har i det hele taget svært ved at håndtere svære følelser, og tror der er noget i vejen med dem, fordi de ikke føler sig glade ofte nok.

I mine samtaler forsøger jeg i samarbejde med dig at finde en vej til de små gennembrud, der gør at du får det bedre.

Bare det at blive anerkendt og hørt kan betyde uendeligt meget for indstillingen til livet og skolen og dem vi er. Og når selvværdet og selvtilliden langsomt finder sin plads, øges trivslen, som er så vigtig for at have det godt (og så er der samtidig også bedre plads til at følge skolens faglige krav!).

Du kommer i kontakt med mig via din studievejleder.