Du kan vælge at bo på Sorø Akademi, mens du går i gymnasiet. Det vil sige, at du automatisk får nogle ekstra oplevelser med i den tid, du er her. 

Ca. en fjerdedel, dvs. omkring 140 af skolens elever, bor fordelt på fem huse, der fungerer som en tryg base. Her har du eget værelse, men deler fællesstuer med de andre og spiser alle dine måltider i vores smukke gamle spisesal.

I hverdagen går du i skole sammen med gymnasiets øvrige elever. Der er altid liv på skolen, for både kost- og dagelever benytter skolens sportsfaciliteter, lektiecafé og andre tilbud efter skoletid. Vi gør meget ud af, at du føler dig tryg og godt tilpas. Derfor er der også tid til hygge, musik og/eller sport efter skoletid.

Er du klar til nogle af de bedste år i dit liv?

At vælge kostskole er en stor beslutning. Kig dig derfor omkring her på hjemmesiden og falder det i din smag, så ring gerne og skriv dig op til en rundvisning. Kom på besøg og mærk det liv, her er. Så ved du bedre, om det er det rigtige valg for dig.

Optagelse

Du søger om optagelse via den elektroniske formular her på hjemmesiden og der er ansøgningsfrist d. 5. januar for det kommende skoleår. Ansøgning til kostskolen kan dog også indsendes på andre tider af året, når du har besluttet dig.

 

Hvis du bor i udlandet

Kontakt os, hvis du ikke kan komme selv og se kostskolen, men gerne vil skrives op eller vide mere.

Skriv gerne direkte til vicerektor Anne Friis og hør om mulighederne: af@soroeakademi.dk.

Personer tilknyttet kostskolen

Er du interesseret i at besøge kostskolen, så
tilmeld dig en rundvisning på 5786 5786