Du kan vælge at bo på Sorø Akademi, mens du går i gymnasiet. Det vil sige, at du automatisk får nogle ekstra oplevelser med i den tid, du er her. 

Ca. en fjerdedel, dvs. omkring 140 af skolens elever, bor fordelt på fem huse, der fungerer som en tryg base. Her har du eget værelse, men deler fællesstuer med de andre og spiser alle dine måltider i vores smukke gamle spisesal.

I hverdagen går du i skole sammen med gymnasiets øvrige elever. Der er altid liv på skolen, for både kost- og dagelever benytter skolens sportsfaciliteter, lektiecafé og andre tilbud efter skoletid. Vi gør meget ud af, at du føler dig tryg og godt tilpas. Derfor er der også tid til hygge, musik og/eller sport efter skoletid.

Kostskole
OPLEV SKOLEN VIRTUELT: HER KAN DU FINDE KOSTSKOLEN OG SE EKSEMPLER PÅ VÆRELSER. KLIK HER OG TAG EN RUNDTUR
Er du klar til nogle af de bedste år i dit liv?

At vælge kostskole er en stor beslutning. Kig dig derfor omkring her på hjemmesiden; og kan du lide, hvad du ser, så ring gerne og skriv dig op til en rundvisning.

Kom på besøg og mærk det liv her er. Så ved du bedre, om det er det rigtige valg for dig.

Optagelse

Du søger om optagelse via det elektroniske skema, som du finder her. Husk der er ansøgningsfrist søndag den 15. januar 2023. Ansøgning til kostskolen kan dog også indsendes på andre tider af året, når du har besluttet dig.

 

Kostskole
Hvis du bor i udlandet

Kontakt os, hvis du ikke kan komme selv og se kostskolen, men gerne vil skrives op eller vide mere.

Skriv gerne direkte til vicerektor Anne Friis og hør om mulighederne: af@soroeakademi.dk.

Personer tilknyttet kostskolen

Er du interesseret i at besøge kostskolen, så
tilmeld dig en rundvisning på 5786 5786