Skolens baskethold har deltaget i flere turneringer

Skolens baskethold har deltaget i flere turneringer
Skolens baskethold har deltaget i flere turneringer
Skolens baskethold har deltaget i flere turneringer
9. februar 2018

Sorø Akademis basketball har spillet med i den prestigefyldte internationale basketballturnering og i et regionsstævne på Greve Gymnasium.

Her i weekenden, d. 3 og 4 februar, spillede Sorø Akademis basketball hold med i den prestigefyldte internationale basketballturnering på Herlufsholm gymnasium. Akademiet spillede sig sikkert videre fra gruppespillet med flere flotte sejre over bl.a. skolerne Samsworth fra England og Gordonstoun fra Skotland.
I semifinalen måtte Akademiet dog se sig slået af den tyske skole Schondorf. Den tyske skole vandt med blot 1 enkelt point efter en tæt og spændene kamp. Dermed skulle akademiet nu spille om 3.pladsen. Kampen stod mellem akademiet og værter og rivalerne fra Herlufsholm. Sejren gik til hjemmeholdet som vandt kampen med 2 point. I turneringen tiltog også hold fra Sverige og Frankrig.
Sorø Akademis hold var grundlæggende tilfredse med præstationen i turneringen, men havde selvfølgelig håber på at gå hele vejen. Flere af spillerne udtalte, at det havde været en super god weekend, og spillerne fra 1.g og 2.g håber at kunne komme tilbage næste år.

Turneringen i Greve:
Den 5. februar deltog Sorø Akademis skoles basketballhold i et regionsstævne på Greve Gymnasium.
Akademiet spillede i alt 3 kamp mod Slagelse Gymnasium, Køge Gymnasium og Greve Gymnasium. Stævnet bød på en masse god basketball og spændende kampe.