Debating afgjort

Debating afgjort
Debating afgjort
Debating afgjort
Debating afgjort
Debating afgjort
Debating afgjort
Debating afgjort
Debating afgjort
3. maj 2016

Vinderne er fundet i årets engelske debatkonkurrence for 1. og 2. g'ere. De har battlet på emner som forbud mod videospil, tvungen tilladelse til forældreskab og globalisering versus danske værdier.

I løbet af marts og april måned har hold fra skolens 1.g-klasser og 2.g-klasser dystet mod hinanden i debating, dvs. debat på engelsk. Emnerne, der er blevet diskuteret har været mange og forskellige, fx:
- Skal man have en tilladelse for at kunne blive forældre, ligesom man skal have et kørekort for at kunne køre bil?
- Skal voldelige videospil forbydes?
- Hvad er vigtigst, globalisering og internationalt samarbejde eller at sikre dansk kultur og danske værdier? Efter nogle spændende indledende runder og semifinaler, endte finalerne med at stå mellem hhv. 1.y og 1.x og 2.y og 2.x. Vinderne blev y’erne, både 1.y og 2.y. Stort tillykke til dem! 1.y debaters: Vivi Kiel Holm, Mette Marie Hemmingsen, Zainab Hussein Al-Tai og Sille Uhrbrand Lillesøe. 2.y debaters: Nadia Renée Bom Pedersen, Adam Mark Berman, Kasper Emil Andkjær, Anton Danholt og Peter Filip Ingemann Brandt Juryen, der har afgjort konkurrencerne har bestået af erfarne debattører fra 3.g: Emma Møngaard Smith og Rune Sonnenborg, 3.c og Niels Christian Haubjerg Østerby og Julie Kiel Holm, 3.x. Juryen valgte endvidere en ’årets debattør’ fra hver årgang. Valget faldt på Zainab Hussein Al-Tai, 1.y og Snorre Anker Erngaard, 2.d. Tak til alle elever og dommere for en flot og engageret indsats og til Simon Bang Keese, som har organiseret konkurrencerne. (KI)