Yoga

Yoga
Yoga

Har du lyst til at forsøge dig med yoga, så er der mulighed for det. Vi tager primært udgangspunkt i den yogaform, der hedder Hatha yoga, og alle kan deltage uanset niveau og erfaring.

Hvad er yoga? Kært barn har mange navne. Helt grundlæggende findes der forskellige yoga-former fra forskellige yoga-skoler og deres filosofier. Dog har de alle det samme tilfælles – at opnå en bedre fysisk og mental tilstand. Der er i yoga ikke et mål eller en bestemt form, der skal nås. Fokus i yogaarbejdet (udøvelsen) er at få en funktionel krop.

Yoga-undervisningen vil primært tage udgangspunkt i den yogaform, der hedder Hatha yoga, dvs. at vi vil arbejde med aktiv mobilisering og stabilisering af led. Men udover at arbejde med at opbygge styrke til at kunne udføre de forskellige øvelser og være i de forskellige stillinger (asanas), så vil mindfulness og afspænding også være en fast del af programmet. Alle kan deltage uanset niveau og erfaring.

Skolen har 30 måtter til rådighed, men du må gerne medbringe egen måtte. Kom i tøj du kan bevæge dig i, men som ikke sidder alt for løst. Medbring gerne en trøje/sokker til afspændingsdelen til sidst. Vi træner i gymnastiksalen.

Tidspunkt: Tirsdag 16:15-17:15.

Kontaktperson: Maj-Britt Kjær Lindeblad (KL)